Tigla Metalica – Tigla Metalica Wetterbest

Tigla Metalica

Tigla Metalica

large

  • Proiectate pe tablă de oţel zincat prevopsit, pentru o îmbinare geometrică perfectă, ţiglele metalice Wetterbest sunt produse originale, de calitate superioară, mai longevive decât ţigla ceramică sau tabla zincată.

Mai multe

Membrane Anticondens

161-prel

  • Membrana anticondens reglează procesul de condensare al vaporilor și de eliminare a acestora, fiind construită pentru a nu lăsa apa să treacă. În consecință, apa care pătrunde sub învelitoare nu va umezi nici căpriorii.

Mai multe

Ferestre Mansarda

98-prel

  • Ferestrele Wetterbest® pot fi instalate pe acoperișuri cu panta cuprinsă între 15 și 90. Mai mult, acest tip de ferestre de mansardă permite instalarea în partea de jos a acoperișului.

Mai multe

 

Degivrare

degivrare

  • Sistemul de degivrare pentru acoperis se poate monta pe orice tip de acoperis, cu scopul de a preveni si indeparta depunerile de zapada si gheata si infiltratiile de apa pe sub acoperis.

Mai multe

Tabla Plana

tablaPlanaFaltuita03

  • Acoperişul fălţuit dă o notă de artă oricărui acoperiş – clasic şi modern în acelaşi timp; tehnologie de ultimă generaţie, oţel special; ideal atât pentru lucrări de reabilitare a clădirilor de patrimoniu.

Mai multe

Sisteme Fixare Si Etansare

sisteme-fixare-etansare

  • Pentru fixarea unei învelitori din țiglă metalică se folosesc 2 tipuri de șuruburi autoforante astfel: șuruburile 4,8x35mm (lungi) pentru fixarea țiglei metalice de șarpanta din lemn.

Mai multe